Το ταξίδι μας

 
 • Η δεκαετία του 1940

  Η δεκαετία του 1940

  Οι γυναίκες αρχίζουν να δουλεύουν και να βγάζουν τα δικά τους χρήματα (δεν είναι τρελό το ότι χρειάστηκε να φτάσουμε στο ’40!)και μπορούν να αγοράσουν σερβιέτες. Στη Σουηδία η πρώτη σερβιέτα από χαρτί κρεπ, η Mimosepte, λανσάρεται από τη Libresse (έχουμε βελτιωθεί στην ονομασία των προϊόντων μας!). Ένα δίχτυ περιβάλει τον πυρήνα της σερβιέτας το οποίο δένετε τις δύο άκρες. Η σερβιέτα στην πραγματικότητα στερεώνεται σε μία ζώνη γύρω από τους γοφούς.

 • Η δεκαετία του 1950

  Η δεκαετία του 1950

  Στο Falkenberg αποκούμε ένα μηχάνημα αυτόματου δεσίματος. Αυτό έφερε την επανάσταση στην παραγωγή σερβιέτας. Ενώ οι άλλοι παραγωγοί δένουν τους κόμπους με το χέρι ή πουλούν τις σερβιέτες τους δίχως καθόλου κόμπους, από το εργοστάσιό μας στο Falkenberg βγαίνουν εκπληκτικές σερβιέτες με έτοιμους, δεμένους κόμπους.

 • Η δεκαετία του 1960

  Η δεκαετία του 1960

  Η σερβιέτα μπορεί τώρα να σταθεροποιηθεί απευθείας πάνω στο εσώρουχο. Η εφεύρεση της SCA μίας ενσωματωμένη λωρίδα από αφρώδες ελαστικό, συγκρατεί τη σερβιέτα στη θέση της, δίχως να υπάρχει η ανάγκη ειδικής ζώνης. Η ίδια η σερβιέτα έχει επιπλέον βελτιωθεί σημαντικά με την προσθήκη μίας πολύ απορροφητικής επιφάνειας.

 • Η δεκαετία του 1970

  Η δεκαετία του 1970

  Λανσάρεται η Libresse Anatomic! Είναι η πρώτη σερβιέτα σχεδιασμένη για να εφαρμόζει στο σώμα σας, με επιπλέον επένδυση (μαξιλαράκι) στο κέντρο. Με αυτή τη σερβιέτα μπορείτε πλέον να φοράτε άνετα τα τζίν σας σε στυλ καμπάνα (έτσι τα αποκαλούσαμε τότε), παρότι έχετε την περίοδό σας.

 • Η δεκαετία του 1980

  Η δεκαετία του 1980

  Ο τρόπος ζωής των γυναικών υπήρξε πάντα ο οδηγός για την Libresse στις καινοτομίες της και σκεφτήκαμε ότι τα κορίτσια κατά πάσα πιθανότητα δεν θέλουν να κουβαλούν μαζί τους ένα τεράστιο πακέτο σερβιέτες όταν κάνουν πατίνια – έτσι λανσάραμε την ατομική συσκευασία. Είναι μεγάλη διευκόλυνση να έχεις πάντα ένα προϊόν διαθέσιμο όταν το χρειάζεσαι. Την δεκαετία του ’80 κατασκευάσαμε επίσης την πρώτη σερβιέτα με φτερά!

 • Η δεκαετία του 1990

  Η δεκαετία του 1990

  Η νέα τεχνολογία απορροφητικότητας, το Efficapt, κάνει πραγματικότητα τη δημιουργία μίας σερβιέτας πάχους 3 χιλιοστών. Παρέχει την ίδια ασφάλεια και προστασία με απίστευτη απορροφητικότητα, μόνο που είναι λεπτότερη και όλο και πιο άνετη. Η Libresse Invisible γεννιέται!

 • Η δεκαετία του 2000

  Η δεκαετία του 2000

  Αρχίζουμε να χρησιμοποιούμε το internet και τα iPods και σκεφτόμαστε έναν αριθμό μοναδικών ανακαλύψεων όπως η πρώτη string σερβιέτα στον κόσμο και η Invisible Goodnight. Το απίθανο σχέδιο της Invisible Goodnight κάνει τη σερβιέτα να εφαρμόζει τέλεια και να μην έχει διαρροές ενώ κοιμάστε.

 • Η δεκαετία του 2010

  Η δεκαετία του 2010

  Αναπτύσσουμε διαρκώς προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες σας, και ταιριάζουν στο σώμα σας και τον τρόπο που κινείστε. Ξέρουμε πως όσο καλύτερη είναι η εφαρμογή, τόσο πιο όμορφα αισθάνεστε. Τα προϊόντα Libresse κινούνται μαζί με το σώμα σας και παραμένουν στη θέση τους προσφέροντας την απόλυτη προστασία από τις διαρροές.

 
 
 
 
 
 

Ξεχάσατε τον Κωδικό Πρόσβασής σας;!

Μην ανησυχείτε! Απλά υποβάλετε το όνομα χρήστη ή την διεύθυνση e-mail σας και θα σας στείλουμε τα στοιχεία σας.

Σφάλμα, πρέπει να συμπληρώσετε Όνομα Χρήστη
Σφάλμα, το καταχωρημένο e-mail ή Όνομα Χρήστη δεν υπάρχει
Ο νέος Κωδικός Πρόσβασης έχει σταλεί
 
 
 
 
 
 
Περιμένετε

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό περιοδικό μας

Το ενημερωτικό περιοδικό μας είναι ένας σπουδαίος τρόπος να είστε ενημερωμένη για αναβαθμίσεις στην ιστοσελίδα μας, προσφορές, δρώμενα και πολλά ακόμη. Απλά υποβάλετε το e-mail σας και δεν θα χάσετε ποτέ τίποτα σχετικό με την Libresse!

Το email που καταχωρήθηκε βρίσκετα ήδη στην λίστα του newsletter.
Το e-mail σας δεν είναι καταχωρημένο στο newsletter μας!
Άκυρη διεύθυνση email
Υποχρεωτικό πεδίο

Ακυρώστε τη συνδρομή σας

 
 
 
 
 
 
Περιμένετε

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο ενημερωτικό περιοδικό μας

Έφτεξε κάτι που είπαμε ή κάναμε; Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να επανορθώσουμε. Θα μας λείψετε! Καλά λοιπόν, μπορείτε πάντα να ξαναγραφτείτε αν αλλάξετε γνώμη.

Σφάλμα. Καταχωρήσατε το σωστό e-mail;
Η συνδρομή σας ακυρώθηκε!
Άκυρη διεύθυνση email
Υποχρεωτικό πεδίο
 
 
 
 
 

Γεια σας! Το πρόγραμμα περιήγησής σας είναι κάπως παλιό!

Κάντε αναβάθμιση σε οποιαδήποτε από αυτές τις νέες εκδόσεις.

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Ευχαριστούμε για την ερώτησή σας!

Λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις προς τον ειδικό μας. Ο ειδικός μας θα απαντήσει μόνο σε ερωτήσεις που δεν έχουν απαντηθεί ξανά.

 
 
 
 
 
 

Διαγραφή λογαριασμού

Ο λογαριασμός σας Libresse έχει διαγραφεί