Η πρώτη σου περίοδος

Από τις κοιλιακές κράμπες και τις αλλαγές στη διάθεση ως τα διαφορετικά προϊόντα υγιεινής, μάθε όλα όσα θέλεις να ξέρεις για να προετοιμαστείς για την πρώτη σου περίοδο. Επίσης, θα βρεις ειδικές συμβουλές για να διαχειρίζεσαι καλύτερα την περίοδό σου.

Η ζωή με περίοδο

Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για κάθε πτυχή του κύκλου σου. Η περίοδος και η καθημερινή ζωή μπορούν να συνυπάρξουν, σε οποιοδήποτε στάδιο του κύκλου σου.

Εφηβεία

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις σχετικά με τα σημάδια και τα στάδια εφηβείας στις γυναίκες. Επίσης, συμβουλές για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες, χωρίς να επηρεαστεί η υγεία και η ευτυχία σου.

Προβλήματα κατά τη διάρκεια της περιόδου

Αν ενημερωθείς για τις αιτίες των προβλημάτων κατά τη διάρκεια της περιόδου , τότε θα είσαι προετοιμασμένη να τις αντιμετωπίσεις. Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες, είτε πρόκειται για κοιλιακές κράμπες ή διαρροές, ή για πιο σοβαρά θέματα που χρήζουν ιατρικής βοήθειας.

Σεξουαλικότητα και εγκυμοσύνη

Ανησυχείς σχετικά με την περίοδο ή έχεις ερώτηση για το σεξ; Εδώ θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τη σεξουαλικότητα, το ασφαλές σεξ και την εγκυμοσύνη, ξεχωρίζοντας τους μύθους από την πραγματικότητα

Προεμμηνόπαυση

Αν μπορείς να εντοπίσεις τα συμπτώματα προεμμηνόπαυσης τότε μπορείς να προετοιμαστείς καλύτερα για τις αλλαγές στο σώμα σου. Από την αιμορραγία στην προεμμηνόπαυση και τις εξάψεις, έως την ευαισθησία μαστού, εδώ θα μάθεις πώς να τα αντιμετωπίζεις.

Φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής

Χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής και την καθαριότητα. Βεβαιώσου ότι είσαι καθαρή, άνετη και σίγουρη κάθε μέρα.

Μπορεί το άγχος να καθυστερήσει την περίοδό σου;

Έχεις ερώτηση για την πρώτη σου περίοδο;