Γυναίκες στο κρεβάτι

Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου όταν ξυπνάς και βλέπεις αίμα στα σεντόνια σου.

Και δεν θα συνέβαινε εάν η σωστή προστασία ήταν στη θέση της. Γιατί χρειάζεσαι επιπλέον προστασία στον ύπνο για να αποτραπούν οι διαρροές περιόδου; Λοιπόν, όπως φαίνεται, όταν ξαπλώνεις, το αίμα έχει διαφορετική ροή από όταν στέκεσαι. Γι' αυτό χρειάζεσαι μια maxi σερβιέτα νύχτας όπως η Libresse Maxi Goodnight.

Οι maxi σερβιέτες νύχτας είναι πιο μακριές στο πίσω μέρος από τις συνηθισμένες σερβιέτες. Καθώς το αίμα της περιόδου έχει την τάση να συγκεντρώνεται στον ποπό σας, εάν κοιμάσαι ανάσκελα, με αυτό το επιπλέον μήκος, δεν υπάρχουν διαρροές. Επίσης, μερικές σερβιέτες μπορεί να στραβώσουν εάν γυρίζεις και κινείσαι πολύ στον ύπνο σου, προκαλώντας τη διαρροή του αίματος. Αυτός ο πυρήνας με το μοναδικό σχήμα που υπάρχει στις σερβιέτες Libresse σημαίνει ότι ακολουθεί τις κινήσεις του σώματός σου ενώ γυρίζεις, εμποδίζοντας τη διαρροή της περιόδου. Έτσι, μπορείς να χαλαρώσεις.

Πώς να σταματήσω τις διαρροές στον ύπνο

Πιτζάμες
Παντελόνι πιτζάμας

Δίνει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας ανάμεσα στο σώμα σου και τα σεντόνια, που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να λερωθούν και αυτά.

Δεύτερο παντελόνι
Δεύτερο κιλοτάκι

Ένα δεύτερο κιλοτάκι πάνω από το κανονικό θα απορροφήσει τυχόν διαρροές. Επίλεξε πιο χοντρά βαμβακερά εσώρουχα σκούρου χρώματος στα οποία δεν θα φαίνονται οι λεκέδες

Σερβιέτα
Παλιά πετσέτα χεριών

Άπλωσε μία παλιά πετσέτα χεριών κάτω από τον ποπό σου πριν ξαπλώσεις. Έτσι θα απορροφηθούν τυχόν διαρροές και θα προστατεύονται τα σεντόνια σου.

Χαρτί υγείας
Επιπλέον επένδυση

Δίπλωσε μερικά φύλλα χαρτιού υγείας κατά μήκος και άπλωσε ένα στρώμα κάτω από την σερβιέτα νυκτός σου μέσα από το κιλοτάκι σου για επιπλέον απορροφητικότητα.

Προστατευτικό στρώματος
Προστασία στρώματος

Ένα προστατευτικό στρώματος θα αποτρέψει τον σχηματισμό κάποιου μόνιμου σκούρου λεκέ στο στρώμα σου. Αν κοιμηθείς εκτός σπιτιού, πάρε ένα μαζί σου.

Συνέχισε να μαθαίνεις

Ανακάλυψε περισσότερα