Συχνές Ερωτήσεις

Παρότι κάθε περίπτωση είναι μοναδική, υπάρχει πιθανότητα κάποιος άλλος να έχει κάνει μία ερώτηση παρόμοια με την δική σας, στο παρελθόν. Αν δεν μπορείτε να βρείτε μία ερώτηση που να ταιριάζει με αυτό που ανησυχεί κι εσάς, παρακαλούμε μην διστάσετε να ρωτήσετε τους ειδικούς.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 • Ταξινόμηση κατά:
 • Ημερομηνία
 • Αξιολόγηση
 •  
   
    Ρωτήσατε:

  Όλες οι γυναίκες έχουν αίμα την πρώτη φορά που κάνουν σεξ;

   
   
   
    Η Libresse απάντησε:    
   

  Όχι, δεν έχουν αίμα όλες οι γυναίκες την πρώτη φορά. Ο λόγος που πολλές γυναίκες αιμορραγούν την πρώτη είναι επειδή σκίζεται ο υμένας. Ο υμένας είναι μία απαλή άκρη που προεξέχει από το τοίχωμα του κόλπου και το κάνει κάπως πιο στενό. Όταν το πέος διεισδύει για πρώτη φορά, ο υμένας μπορεί να σχιστεί, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία πολύ μικρή ποσότητα αίματος. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Αν δεν έχετε αίμα, δεν σημαίνει ότι δεν έχετε υμένα, σημαίνει απλά ότι δεν είναι προσκολλημένος στο τοίχωμα του κόλπου σας. Τα σώματα όλων των γυναικών διαφέρουν ελαφρώς μεταξύ τους.

  Σας βοήθησε;

  31 Αξιολόγηση Ευχαριστούμε για την ψήφο σας!
   
 •  
 •  
   
    Ρωτήσατε:
  Πως θα καταλάβετε αν ήρθατε σε οργασμό;
   
   
   
    Η Libresse απάντησε:    
   

  Το σημαντικότερο πράγμα στο σεξ είναι πως πρόκειται για απόλαυση. Η πίεση του να έρθετε σε οργασμό μπορεί να είναι ανασταλτική. Ο οργασμός σημαίνει ότι οι μύες στα τείχη του κόλπου συσπώνται, και ακολουθείται συνήθως από μία αίσθηση σωματικής χαλάρωσης. Ένας καλός τρόπος για να μάθετε για την ικανοποίηση, είναι να πειραματιστείτε στο δικό σας σώμα δίχως παρτενέρ. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας, τα δάχτυλά σας, ή ακόμη κι έναν δονητή. Αφήστε τη φαντασία σας να γίνει ο οδηγός σας.

  Σας βοήθησε;

  2 Αξιολόγηση Ευχαριστούμε για την ψήφο σας!
   
 •  
 •  
   
    Ρωτήσατε:

  Μπορείτε να κάνετε κάτι για να σταματήσουν οι μασχάλες σας να ιδρώνουν διαρκώς;

   
   
   
    Η Libresse απάντησε:    
   

  Πολλές γυναίκες ιδρώνουν περισσότερο από συνήθως κατά την διάρκεια της εφηβείας και κατά την διάρκεια της περιόδου τους. Το καθημερινό πλύσιμο είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την εφίδρωση. Βεβαιωθείτε ότι είστε πολύ στεγνή πριν βάλτε αποσμητικό. Αν αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα εφίδρωσης, χρησιμοποιείστε ένα πιστολάκι μαλλιών με κρύο αέρα πριν βάλετε το αποσμητικό σας. Τα αποσμητικά που περιέχουν αλκοόλ είναι τα πιο αποτελεσματικά. Τα στενά μπλουζάκια και τα συνθετικά ρούχα εντείνουν το πρόβλημα των ανθρώπων που ιδρώνουν πολύ. Φορέστε βαμβακερά ή μάλλινα αντ’ αυτών. Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας για την βαριά εφίδρωση – υπάρχουν δυνατά προϊόντα που μπορεί να σας βοηθήσουν.

  Σας βοήθησε;

  4 Αξιολόγηση Ευχαριστούμε για την ψήφο σας!
   
 •  
 •  
   
    Ρωτήσατε:
  Τι είδους κανόνες υγιεινής πρέπει να εφαρμόζετε κατά την διάρκεια της περιόδου σας;
   
   
   
    Η Libresse απάντησε:    
   
  Πρέπει να αλλάζετε την σερβιέτα σας από 4 έως 5 φορές την ημέρα και συχνότερα όταν έχετε μεγαλύτερη ροή – συνήθως τις δύο πρώτες ημέρες. Τη νύχτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία ειδική βραδινή σερβιέτα που δεν θα χρειάζεται να την αλλάξετε μέχρι το πρωί. Όταν έχετε την περίοδό σας, θα πρέπει να πλένεστε και το πρωί και το βράδυ, χρησιμοποιώντας μόνο χλιαρό νερό ή ένα απαλό σαπούνι με το σωστό pH. Ζητήστε τη συμβουλή του φαρμακοποιού σας. Για να διατηρηθείτε φρέσκια πρέπει να αλλάζετε καθημερινά το εσώρουχό σας, ακόμη και αν φοράτε σερβιέτα.

  Σας βοήθησε;

  10 Αξιολόγηση Ευχαριστούμε για την ψήφο σας!
   
 •  

Τα πάντα για την περίοδο. Περίοδος

Πιο πρόσφατα θέματα:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Libresse μέσω:

facebook Twitter vkontakte Pinterest YouTube Instagram Email Τηλεφωνικά Ταχυδρομείο

Ποιό είναι τι;

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα και η ορολογία μπορεί να σας μπερδεύει μερικές φορές. Όπως επίσης και το ποιο προϊόν πρέπει να χρησιμοποιήσετε πότε; Με λίγα λόγια: όλα εξαρτώνται από την ηλικία, την ροή, την περίσταση και το σε ποιο στάδιο του κύκλου σας βρίσκεστε. Ορίστε ένας οδηγός ο οποίος θα σας φανεί χρήσιμος όταν ψάχνετε για το πιο κατάλληλο προϊόν προσωπικής υγιεινής.

 
 
 
 
 

Ξεχάσατε τον Κωδικό Πρόσβασής σας;!

Μην ανησυχείτε! Απλά υποβάλετε το όνομα χρήστη ή την διεύθυνση e-mail σας και θα σας στείλουμε τα στοιχεία σας.

Σφάλμα, πρέπει να συμπληρώσετε Όνομα Χρήστη
Σφάλμα, το καταχωρημένο e-mail ή Όνομα Χρήστη δεν υπάρχει
Ο νέος Κωδικός Πρόσβασης έχει σταλεί
 
 
 
 
 
 
Περιμένετε

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό περιοδικό μας

Το ενημερωτικό περιοδικό μας είναι ένας σπουδαίος τρόπος να είστε ενημερωμένη για αναβαθμίσεις στην ιστοσελίδα μας, προσφορές, δρώμενα και πολλά ακόμη. Απλά υποβάλετε το e-mail σας και δεν θα χάσετε ποτέ τίποτα σχετικό με την Libresse!

Το email που καταχωρήθηκε βρίσκετα ήδη στην λίστα του newsletter.
Το e-mail σας δεν είναι καταχωρημένο στο newsletter μας!
Άκυρη διεύθυνση email
Υποχρεωτικό πεδίο

Ακυρώστε τη συνδρομή σας

 
 
 
 
 
 
Περιμένετε

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο ενημερωτικό περιοδικό μας

Έφτεξε κάτι που είπαμε ή κάναμε; Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να επανορθώσουμε. Θα μας λείψετε! Καλά λοιπόν, μπορείτε πάντα να ξαναγραφτείτε αν αλλάξετε γνώμη.

Σφάλμα. Καταχωρήσατε το σωστό e-mail;
Η συνδρομή σας ακυρώθηκε!
Άκυρη διεύθυνση email
Υποχρεωτικό πεδίο
 
 
 
 
 

Γεια σας! Το πρόγραμμα περιήγησής σας είναι κάπως παλιό!

Κάντε αναβάθμιση σε οποιαδήποτε από αυτές τις νέες εκδόσεις.

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Ευχαριστούμε για την ερώτησή σας!

Λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις προς τον ειδικό μας. Ο ειδικός μας θα απαντήσει μόνο σε ερωτήσεις που δεν έχουν απαντηθεί ξανά.

 
 
 
 
 
 

Διαγραφή λογαριασμού

Ο λογαριασμός σας Libresse έχει διαγραφεί