Ποιο είναι τι;

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα και η ορολογία μπορεί να σας δυσκολεύει μερικές φορές. Επίσης, ποιο προϊόν πρέπει να χρησιμοποιήσετε σε κάθε περίπτωση; Η σύντομη απάντηση είναι η εξής: Εξαρτάται από την ηλικία, την ροή του αίματος, την περίσταση και το σε ποια ημέρα του κύκλου σας βρίσκεστε. Ακολουθεί ένας οδηγός που μπορεί να σας φανεί χρήσιμος όταν αναζητάτε την απόλυτη προστασία ατομικής υγιεινής.

Thin Liners

Thin Liners

Τα Light liners της Libresse είναι ιδιαίτερα λεπτά σερβιετάκια που προστατεύουν το αγαπημένο σας εσώρουχο και σας βοηθούν να αισθάνεστε φρέσκια κάθε μέρα. Τα σερβιετάκια είναι απαλά, εύκαμπτα και ακολουθούν τις κινήσεις του σώματός σας για απόλυτη άνεση. Διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα, για να εφαρμόζουν καλύτερα στο εσώρουχό σας. Νιώστε φρέσκια κάθε στιγμή της ημέρας.

Σερβιετάκια

Σερβιετάκια

Τα σερβιετάκια Extra Dry Liners της Libresse είναι πιο χοντρά για μεγαλύτερη απορροφητικότητα, κατάλληλα για χρήση στην αρχή και στο τέλος της περιόδου, καθώς επίσης και για την ενδιάμεση ροή. Τα πιο χοντρά σερβιετάκια μας διαθέτουν τεχνολογία SecureFit η οποία κάνει το προϊόν να σας εφαρμόζει τέλεια, επειδή έχει διαφοροποιημένο μπροστά και πίσω μέρος, όπως και το σώμα σας. Το σερβιετάκι ακολουθεί έτσι τις κινήσεις του σώματός σας και αισθάνεστε συνεχή άνεση και σιγουριά όλη την ημέρα. Επιπλέον, τα Extra Liners της Libresse διαθέτουν έλεγχο οσμών και διατίθενται σε διαφορετικά μήκη, για διαφορετικές ανάγκες. Νιώστε καλά όλη μέρα, κάθε μέρα!

Λεπτές σερβιέτες

Λεπτές σερβιέτες

Οι Libresse Ultra είναι λεπτές σερβιέτες με τεχνολογία SecureFit. Οι σερβιέτες έχουν μπροστινό και πίσω μέρος ακριβώς όπως το σώμα σας και είναι μοναδικά σχεδιασμένες για να μένουν στη θέση τους και να ακολουθούν τις κινήσεις του σώματός σας. Επειδή όσο πιο καλή είναι η εφαρμογή, τόσο πιο ασφαλής αισθάνεστε. Οι σερβιέτες Libresse Ultra προσφέρουν μία ποικιλία από λεπτές σερβιέτες – για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, με ή χωρίς φτερά καθώς επίσης και σε διαφορετικά μεγέθη, για κάθε ανάγκη σας. Αισθανθείτε ασφαλής κάθε στιγμή, οτιδήποτε και να κάνετε!

Σερβιέτες

Σερβιέτες

Ως μέρος της σειράς Dry, οι χοντρές σερβιέτες μας είναι τώρα πιο άνετες από ποτέ! Σχεδιασμένες ώστε να ταιριάζουν τέλεια στο σώμα, αυτές οι εξαιρετικά απορροφητικές σερβιέτες είναι άνετες και παρέχουν την προστασία που χρειάζεστε. Χάρη στην απαλότητα της επιφάνειας από βαμβάκι και την τεχνολογία SecureFit αισθάνεστε καθαρές και στεγνές όλη μέρα κάθε μέρα!

Χρήση στη διάρκεια του κύκλου...

 • Μεταξύ περιόδων
 • Σερβιετάκια
 • Αρχή περιόδου
 • Περίοδος
 • Τέλος περιόδου
 • Ωορρηξία
 • Περίοδος
 • Περίοδος

Καταπληκτικά για...

 • Καθημερινή χρήση
 • Άθληση
 • Χορός
 • Φορώντας πονηρά εσώρουχα
 • Καθημερινή χρήση
 • Άθληση
 • Χορός
 • Περίοδος
 • Φορώντας στενό παντελόνι
 • Άθληση
 • Χορός
 • Περίοδος
 • Ύπνος
 • Μεγάλη ροή αίματος
 

Πότε χρησιμοποιείτε τι;

Κάθε άτομο είναι μοναδικό και το ίδιο ισχύει και για την ροή σας. Μερικές γυναίκες έχουν μεγάλη ροή αίματος, άλλες μικρότερη. Αλλά ποτέ περισσότερο συνολικά από τέσσερις μεγάλες κουταλιές. Βρέστε το προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σας κάθε ημέρα του κύκλου σας.


 • Η αρχή της περιόδου

  Όταν η περίοδός σας είναι καθοδόν αλλά δεν ξέρετε πότε ακριβώς θα συμβεί, προτείνουμε να φοράτε χοντρά σερβιετάκια.

 • Περίοδος

  Σε αυτή τη φάση όλα τα προϊόντας μας: σερβιέτες, χοντρά σερβιετάκια και ταμπόν είναι κατάλληλα – ανάλογα με την ροή σας. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε το προϊόν που έχει την κατάλληλη απορροφητικότητα για την ροή σας. Δείτε την ένδειξη με τις σταγόνες.

 • Τέλος της Περιόδου

  Προς το τέλος της περιόδου η ροή είναι συνήθως μικρότερη και τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα σερβιετάκι.

 • Μεταξύ περιόδων

  Τα λεπτά σερβιετάκια μας είναι ένας εύκολος τρόπος να διατηρείστε στεγνή και φρέσκια κάθε μέρα, μεταξύ περιόδων.

 • Ωορρηξία

  Κατά την ωορρηξία σας, ίσως να παρατηρήσετε αύξηση των κολπικών εκκρίσεων. Σε αυτή την περίπτωση τα λεπτά καθώς και αποροφητικά σερβιετάκια είναι συνήθως τα πιο κατάλληλα.

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση προϊόντων στο product showroom
 

Γιατί να διαλέξετε τα προϊόντα Libresse;

- Εφαρμόζουν τέλεια – Χάρη στο μοναδική μας τεχνολογία SecureFit και PantyFit

- Μένουν στη θέση τους – δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής

- Μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να καλύψουν τις ανάγκες του κύκλου και τον τρόπο ζωής κάθε γυναίκας

- Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

- Αγαπάμε τις γυναίκες και θέλουμε να εξυμνήσουμε την θηλυκότητά τους

Η Libresse είναι η μόνη μάρκα που προσφέρει τεχνολογία SecureFit™. Η σερβιέτα σας εφαρμόζει τέλεια μπροστά και πίσω και κινείται μαζί με το σώμα σας, φροντίζοντας για κάθε απρόοπτο της ημέρας.

 

Τι σημαίνει το εικονίδιο;

 • Absorption

  Απορροφητικότητα

  Η Libresse έχει ένδειξη απορροφητικότητας προϊόντος με σταγόνες στη συσκευασία της ώστε να διευκρινίζεται η δυνατότητα απορροφητικότητας σε όλη τη σειρά των προϊόντων της και να σας βοηθήσει να βρείτε το πιο κατάλληλο προϊόν! Η ένδειξη των 6 σταγόνων καλύπτει από την πολύ ελαφριά μέχρι και την μεγάλη απορροφητικότητα.  Οι σερβιέτες μας διαθέτουν έναν υπερ-απορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει την υγρασία και την διατηρεί μέσα στην σερβιέτα. Οι υπερ-απορροφητικοί μικροπόροι βοηθούν να στην διατήρησή της μακριά από το σώμα.

 • Odeour control

  Έλεγχος Οσμών

  Η οσμή μπορεί να προκληθεί από τα βακτηρίδια. Αν εμποδίσετε τα βακτηρίδια να αναπτυχθούν, τότε μειώνετε τις οσμές. Το SAP της Libresse είναι ένα υπερ-απορροφητικό υλικό που όχι μόνο απορροφά και δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας, αλλά καταπολεμά επίσης και τις οσμές. Δημιουργώντας ένα περιβάλλον με χαμηλό pH (όξινο), το SAP παρεμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηριδίων και εξουδετερώνει τα αλκαλικά συστατικά που προκαλούν τις οσμές. Τα προϊόντα Libresse μειώνουν τις οσμές χρησιμοποιώντας την ίδια την χημεία της φύσης ώστε να έχετε μία φυσική αίσθηση φρεσκάδας και να είστε γεμάτη αυτοπεποίθηση.

 • Secure fit

  Ασφαλής εφαρμογή

  Η τεχνολογία SecureFit (ασφαλής εφαρμογή)κάνει το προϊόν να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σας, επειδή διαθέτει διαφοροποιημένο μπροστά και πίσω μέρος, ακριβώς σαν εσάς. Επομένως, η σερβιέτα ακολουθεί τις κινήσεις του σώματός σας ώστε να αισθάνεστε ασφαλής κάθε στιγμή, ότι κι αν κάνετε.

 • Breathable back material

  Αναπνεόμενο υλικό πίσω μέρους

  Το υλικό που χρησιμοποιείται στο πίσω μέρος της σερβιέτας αποτελείται από μία λεπτή πλαστική μεμβράνη με μικρούς πόρους που απομακρύνουν την υγρασία και την θερμότητα, ενώ κατακρατάει τα υγρά. Αυτό επιτυγχάνεται αναμιγνύοντας ανθρακικό ασβέστιο με το πλαστικό υλικό. Όταν το υλικό λεπτένεται, σχηματίζονται οι πόροι. Αυτοί οι πόροι επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνέει.
  Το αναπνεόμενο υλικό του πίσω μέρους είναι πολύ σημαντικό στην μείωση της υγρασίας και την ελαχιστοποίηση της θερμότητας. Τα σερβιετάκια Libresse με το αναπνεόμενο υλικό διατηρούν την φυσική ισορροπία της γυναίκας.

 • Surface material

  Υλικό καλύμματος

  Το κάλυμμα της σερβιέτας που ακουμπάει στην επιδερμίδα σας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απαλό, ώστε να εμποδίζει τους ερεθισμούς αλλά παράλληλα να σας διατηρεί στεγνή. Το υλικό μας είναι μαλακό σαν βαμβάκι, ανταποκρίνεται στην φήμη του και έχει μικροσκοπικές οπές εξαερισμού για να απομακρύνει την υγρασία κρατώντας το δέρμα σας στεγνό. Η επιφάνεια έχει επιπλέον μικρά σχέδια για να νιώθετε ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Το αποτέλεσμα είναι μια αίσθηση άνεσης που είναι τόσο φυσική, ώστε θα ξεχάσετε ότι φοράτε σερβιέτα.

 • Body-balanced PH

  Ισορροπημένο PH

  Το επίπεδο pH της επιδερμίδας αφορά πολύ περισσότερα από μόνο την ξηρότητα ή την απαλότητά της. Είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη των ερεθισμών και των φλεγμονών. Διατηρώντας το pH χαμηλό (όξινο) βοηθάμε στην αποφυγή της ανάπτυξης των βακτηριδίων. Τα προϊόντα Libresse με έλεγχο οσμών, παρεμποδίζουν την ανάπτυξη των βακτηριδίων, εξισορροπώντας τα επίπεδα pH του σώματος και εξουδετερώνοντας τα αλκαλικά συστατικά που προκαλούν τις οσμές. Το ισορροπημένο pH είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο θα αισθάνεστε ασφαλής όταν φοράτε τα προϊόντα Libresse.

 
 
 
 
 
 
 

Ξεχάσατε τον Κωδικό Πρόσβασής σας;!

Μην ανησυχείτε! Απλά υποβάλετε το όνομα χρήστη ή την διεύθυνση e-mail σας και θα σας στείλουμε τα στοιχεία σας.

Σφάλμα, πρέπει να συμπληρώσετε Όνομα Χρήστη
Σφάλμα, το καταχωρημένο e-mail ή Όνομα Χρήστη δεν υπάρχει
Ο νέος Κωδικός Πρόσβασης έχει σταλεί
 
 
 
 
 
 
Περιμένετε

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό περιοδικό μας

Το ενημερωτικό περιοδικό μας είναι ένας σπουδαίος τρόπος να είστε ενημερωμένη για αναβαθμίσεις στην ιστοσελίδα μας, προσφορές, δρώμενα και πολλά ακόμη. Απλά υποβάλετε το e-mail σας και δεν θα χάσετε ποτέ τίποτα σχετικό με την Libresse!

Το email που καταχωρήθηκε βρίσκετα ήδη στην λίστα του newsletter.
Το e-mail σας δεν είναι καταχωρημένο στο newsletter μας!
Άκυρη διεύθυνση email
Υποχρεωτικό πεδίο

Ακυρώστε τη συνδρομή σας

 
 
 
 
 
 
Περιμένετε

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο ενημερωτικό περιοδικό μας

Έφτεξε κάτι που είπαμε ή κάναμε; Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να επανορθώσουμε. Θα μας λείψετε! Καλά λοιπόν, μπορείτε πάντα να ξαναγραφτείτε αν αλλάξετε γνώμη.

Σφάλμα. Καταχωρήσατε το σωστό e-mail;
Η συνδρομή σας ακυρώθηκε!
Άκυρη διεύθυνση email
Υποχρεωτικό πεδίο
 
 
 
 
 

Γεια σας! Το πρόγραμμα περιήγησής σας είναι κάπως παλιό!

Κάντε αναβάθμιση σε οποιαδήποτε από αυτές τις νέες εκδόσεις.

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Ευχαριστούμε για την ερώτησή σας!

Λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις προς τον ειδικό μας. Ο ειδικός μας θα απαντήσει μόνο σε ερωτήσεις που δεν έχουν απαντηθεί ξανά.

 
 
 
 
 
 

Διαγραφή λογαριασμού

Ο λογαριασμός σας Libresse έχει διαγραφεί