Πρώτη περίοδος

Από τις κοιλιακές κράμπες και τις αλλαγές στη διάθεση ως τα διαφορετικά προϊόντα υγιεινής, μάθε όλα όσα θέλεις να ξέρεις για να προετοιμαστείς για την πρώτη σου περίοδο. Επίσης, θα βρεις ειδικές συμβουλές για να διαχειρίζεσαι καλύτερα την περίοδό σου.

Εφηβεία

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις σχετικά με τα σημάδια και τα στάδια εφηβείας στις γυναίκες. Επίσης, συμβουλές για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες, χωρίς να επηρεαστεί η υγεία και η ευτυχία σου.

Ζώντας με την περίοδο

Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για κάθε πτυχή του κύκλου σου. Η περίοδος και η καθημερινή ζωή μπορούν να συνυπάρξουν, σε οποιοδήποτε στάδιο του κύκλου σου.

Προβλήματα περιόδου

Αν ενημερωθείς για τις αιτίες των προβλημάτων κατά τη διάρκεια της περιόδου , τότε θα είσαι προετοιμασμένη να τις αντιμετωπίσεις. Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες, είτε πρόκειται για κοιλιακές κράμπες ή διαρροές, ή για πιο σοβαρά θέματα που χρήζουν ιατρικής βοήθειας.
Couple lying in bed

Σεξ & Σχέσεις

Ανησυχείς για τις σχέσεις ή εχεις ερωήσεις γύρω από το σεξ; Εδώ θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές γύρω από τη σεξουαλικότητα, το ασφαλές σεξ και τις σχέσεις, διαχωρίζοντας τον μύθο από την αλήθεια.

Εμμηνόπαυση

Το να μπορείς να εντοπίσεις τα συμπτώματα της προ-εμμηνόπαυσης σημαίνει ότι είσαι καλύτερα προετοιμασμένη για τις αλλαγές που βιώνει το σώμα σου. Από την αιμμοραγία της προ-εμμηνόπαυσης, στις εξάψεις και την ευαισθησία του στήθους, δες πώς θα αντιμετωπίσεις αυτό το δύσκολο στάδιο.

Καθημερινή Φροντίδα

Μια εύχρηστη συλλογή από χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής και την καθαριότητα. Έτσι θα είσαι σίγουρη ότι θα παραμένεις φρέσκια και θα νιώθεις άνετα κάθε μέρα.