Το Libresse.gr είναι, φυσικά, ένας ιστότοπος με πληροφορίες για μας και τα προϊόντα μας, αλλά είναι επίσης ένας χώρος όπου μπορείτε να κοινοποιήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες, τις εικόνες, τους συνδέσμους, τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις σας.

Για να λειτουργήσει αυτό σωστά και να είναι το Libresse.gr  ένας υπέροχος ιστότοπος, είναι σημαντικό να νιώθεις ευχάριστα και οικεία. Εδώ θα δεις μερικούς βασικούς κανόνες που νομίζουμε ότι όλοι πρέπει να τηρήσουμε: 

Τα σχόλια

Για να μπορείς να γράψεις στα σχόλια πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό στο Libresse.gr 
Υπάρχουν κι άλλες υπηρεσίες στον ιστότοπο που απαιτούν εγγραφή.
Κάνοντας εγγραφή συμφωνείτε με τα ακόλουθα:

- Όχι προσωπικές επιθέσεις
Δεν μπορείς να προσβάλεις, να κοροϊδέψεις ή να επιτεθείς σε άλλους χρήστες. Απαγορεύονται αυστηρά τα συκοφαντικά, προσβλητικά
ρατσιστικά και φυλετικά σχόλια. Δεν πρέπει να μεταφέρεις ή να ανεβάζεις υλικό ή πληροφορίες που παραβιάζουν τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς σε αυτόν τον ιστότοπο.

- Όχι ανάρμοστη συμπεριφορά
Να είσαι καλή και ευγενική. Μην προκαλείς και μη λες άσχημα πράγματα. Μην απειλείς και μην είσαι επιθετική.

Όλα τα σχόλια στο φόρουμ θα πρέπει να είναι φιλικά και αξιοπρεπή. Να θυμάσαι ότι το μήνυμά σου το βλέπουν πολλοί! Και ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη του, ακόμα κι αν δεν συμφωνείς. Αυτό είναι και το νόημα του φόρουμ.

Μόνο αληθινοί άνθρωποι, παρακαλώ

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείς το Libresse.gr για εμπορικούς σκοπούς, όπως για να διαφημίσεις/πουλήσεις προϊόντα και υπηρεσίες. Να σέβεσαι τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας (δηλ. να μην ανεβάζεις υλικό που δεν σου ανήκει). Το Libresse.gr δεν ευθύνεται για τους χρήστες που παραβιάζουν τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας δημοσιεύοντας υλικό χωρίς να έχουν την άδεια να το κάνουν. Διάβασε περισσότερα στο Νομική Δήλωση.

Ο ιστότοπος της Libresse θα σε βοηθήσει με την περίοδό σου και τα θέματα που σχετίζονται με αυτήν. Γι’ αυτό, θα τον διαχειριζόμαστε κατάλληλα, ώστε να αφαιρούμε σχόλια που δεν τηρούν τους κανόνες, παραβιάζουν τον νόμο ή είναι προσβλητικά για άλλους χρήστες. Να μας ενημερώνεις όταν βρεις κάτι που πιστεύεις ότι πρέπει να αφαιρεθεί!

Φωτογραφίες

Να είσαι προσεκτική με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις. Όλοι οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μία φωτογραφία στο προφίλ τους. Η φωτογραφία θα εμφανίζεται στο Προφίλ μου και στα σχόλια (όταν δεν επιλέγεται την ανωνυμία). Να θυμάσαι ότι όλοι όσοι είναι συνδεδεμένοι μπορούν να δουν τη φωτογραφία σου, γι’ αυτό να προσέχεις τι ανεβάζεις. Και να γνωρίζεις ότι ίσως να είναι παράνομο αν, για παράδειγμα, ανεβάσεις μία φωτογραφία μίας διασημότητας χωρίς την άδεια του ατόμου και/ή του φωτογράφου.

Παραβίαση των κανόνων

Πιστεύουμε ότι οι κανόνες του ιστότοπου της Libresse βελτιώνουν τη χρήση του, γι’ αυτό πρέπει όλοι οι χρήστες να τους σέβονται. Θα απαγορεύσουμε την είσοδο στον ιστότοπο σε όποιον παραβιάσει τους κανόνες, ή ενεργεί χωρίς να σέβεται τους άλλους. Διάβασε περισσότερα για τους γενικούς κανόνες στο Νομική δήλωση.

Το μειονέκτημα του διαδικτύου

Να θυμάσαι ότι στο διαδίκτυο, πολλοί άνθρωποι δεν εμφανίζουν την πραγματική τους ταυτότητα. Να προσέχεις με ποιον μιλάς και μην ανεβάζεις ποτέ προσωπικά σου δεδομένα απευθείας στον ιστότοπο. Αν δεις κάποιον με παράξενη συμπεριφορά, που σου ζητά περίεργα πράγματα ή κάτι τέτοιο, να μας ενημερώσεις!

Τέλος!
Να είσαι ευγενική.
Να προσέχεις και να περνάς καλά!