Πολιτική Δεοντολογίας

Το libresse.gr είναι, φυσικά μία ιστοσελίδα όπου μπορούμε να μοιραστούμε κάποιες πληροφορίες για εμάς και τα προϊόντα που πουλάμε αλλά είναι επίσης ένα μέρος όπου μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, φωτογραφίες, συνδέσμους, ερωτήσεις και απαντήσεις.

Για να λειτουργήσει αυτό και για να είναι το libresse.gr ένα πολύ καλό site, είναι σημαντικό να αισθάνονται όλοι ευπρόσδεκτοι και αν είναι αποδέκτες καλής συμπεριφοράς.
Εδώ είναι μερικοί βασικοί κανόνες που πιστεύουμε ότι πρέπει όλοι να ακολουθούμε: 

Το Φόρουμ

Για να μπορείτε να γράφετε στο Φόρουμ πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο libresse.gr.
Υπάρχουν κάποιες άλλες υπηρεσίες στην ιστοσελίδα που επίσης απαιτούν εγγραφή.
Με την εγγραφή σας συμφωνείτε στα ακόλουθα:

 

Απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις

Δεν μπορείτε να προσβάλετε, να κοροϊδέψετε ή να επιτεθείτε σε άλλους χρήστες. Η άσχημη γλώσσα και οι συκοφαντίες,
ο ρατσισμός και τα ρατσιστικά σχόλια φυσικά απαγορεύονται αυστηρά.  Δεν πρέπει να μεταδίδετε ή να δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα οποιοδήποτε υλικό, πληροφορία ή άλλου είδους επικοινωνία που παραβιάζει τυχόν ισχύοντες Νόμους και κανονισμούς.

Λέμε όχι στην κακή συμπεριφορά


Να είστε καλοί και ευγενικοί. Μην προσπαθήσετε να προκαλέσετε ή να πείτε άσχημα πράγματα. Μην απειλείτε και μην είστε επιθετικοί.

Όλες οι καταχωρήσεις στο Φόρουμ θα πρέπει να γίνονται με σεβασμό και φιλική διάθεση. Να θυμάστε ότι έχετε μία φωνή που οι άλλοι μπορούν να ακούσουν! Και μην ξεχνάτε ότι όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν τη δική τους γνώμη, ακόμη κι αν δεν συμφωνείτε. Αυτό βασικά είναι το όλο νόημα ενός φόρουμ.

 

Μόνο πραγματικοί άνθρωποι παρακαλούμε.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε το libresse.gr για διαφημιστικούς λόγους, πχ για να διαφημίσετε/πουλήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες.
Σεβαστείτε τους Νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας (πχ μην δημοσιεύετε υλικό που δεν σας ανήκει). Το libresse.gr δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για χρήστες που παραβιάζουν τους Νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας δημοσιεύοντας υλικό που δεν έχουν δικαίωμα να δημοσιεύσουν. Παρακαλούμε διαβάστε περισσότερα στη Δήλωση Νομικού Περιεχομένου.

Η ιστοσελίδα της Libresse θα πρέπει να είναι ένα ευχάριστο μέρος όπου όλοι θα μπορούν να βρουν βοήθεια για την περίοδό τους και άλλα σχετικά θέματα. Έτσι, θα κάνουμε εκκαθάριση κατά καιρούς, απομακρύνοντας καταχωρήσεις που παραβιάζουν τους κανόνες, είναι παράνομες ή θίγουν άλλους χρήστες του site. Παρακαλούμε επίσης να μας ενημερώνετε αν πιστεύετε εσείς ότι υπάρχει κάτι που θα πρέπει να απομακρύνουμε!

 

Φωτογραφίες

Να είστε προσεκτικοί με τις φωτογραφίες που ανεβάζετε. Όλοι οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μία φωτογραφία στο προφίλ τους. Η φωτογραφία θα εμφανίζεται στο «Η Σελίδα Μου» και στο φόρουμ (όταν δεν έχετε επιλέξει να είστε ανώνυμος). Θυμηθείτε ότι οποιοσδήποτε είναι συνδεδεμένος μπορεί να δει τη φωτογραφία σας, οπότε σας παρακαλούμε προσέξτε τι ανεβάζετε. Παρακαλούμε σημειώστε ότι μπορεί να παραβιάζετε το Νόμο αν ανεβάσετε, για παράδειγμα, την φωτογραφία μίας διασημότητας δίχως την έγκριση του ενδιαφερόμενου προσώπου ή του φωτογράφου.

 

Παραβιάζοντας τους κανόνες

Πιστεύουμε ότι μερικοί από τους κανόνες στο site της Libresse πραγματικά το κάνουν καλύτερο για εσάς και περιμένουμε από όλους τους χρήστες να τους ακολουθούν. Θα αποκλείσουμε από την ιστοσελίδα οποιονδήποτε παραβιάσει αυτούς τους κανόνες, ή συμπεριφερθεί στους άλλους με ασέβεια. Διαβάστε περισσότερα για τους γενικούς όρους μας στην Δήλωση Νομικού Περιεχομένου.

 

Το μειονέκτημα του Internet

Να θυμάστε ότι στο Internet πολλοί άνθρωποι προσποιούνται ότι είναι κάποιοι άλλοι. Να προσέχετε με ποιόν μιλάτε και να μην δημοσιεύετε ποτέ προσωπικά σας στοιχεία απ’ ευθείας στο site. Αν διαπιστώσετε ότι κάποιος φέρεται περίεργα, σας ζητάει περίεργα πράγματα και οτιδήποτε άλλο – ενημερώστε μας!

 

Τέλος!

Να είστε ευγενικοί.
Να προσέχετε και να περάσετε καλά!

Showroom προϊόντων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Libresse μέσω:

facebook Twitter vkontakte Pinterest YouTube Instagram Email Τηλεφωνικά Ταχυδρομείο
 
 
 
 
 

Ξεχάσατε τον Κωδικό Πρόσβασής σας;!

Μην ανησυχείτε! Απλά υποβάλετε το όνομα χρήστη ή την διεύθυνση e-mail σας και θα σας στείλουμε τα στοιχεία σας.

Σφάλμα, πρέπει να συμπληρώσετε Όνομα Χρήστη
Σφάλμα, το καταχωρημένο e-mail ή Όνομα Χρήστη δεν υπάρχει
Ο νέος Κωδικός Πρόσβασης έχει σταλεί
 
 
 
 
 
 
Περιμένετε

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό περιοδικό μας

Το ενημερωτικό περιοδικό μας είναι ένας σπουδαίος τρόπος να είστε ενημερωμένη για αναβαθμίσεις στην ιστοσελίδα μας, προσφορές, δρώμενα και πολλά ακόμη. Απλά υποβάλετε το e-mail σας και δεν θα χάσετε ποτέ τίποτα σχετικό με την Libresse!

Το email που καταχωρήθηκε βρίσκετα ήδη στην λίστα του newsletter.
Το e-mail σας δεν είναι καταχωρημένο στο newsletter μας!
Άκυρη διεύθυνση email
Υποχρεωτικό πεδίο

Ακυρώστε τη συνδρομή σας

 
 
 
 
 
 
Περιμένετε

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο ενημερωτικό περιοδικό μας

Έφτεξε κάτι που είπαμε ή κάναμε; Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να επανορθώσουμε. Θα μας λείψετε! Καλά λοιπόν, μπορείτε πάντα να ξαναγραφτείτε αν αλλάξετε γνώμη.

Σφάλμα. Καταχωρήσατε το σωστό e-mail;
Η συνδρομή σας ακυρώθηκε!
Άκυρη διεύθυνση email
Υποχρεωτικό πεδίο
 
 
 
 
 

Γεια σας! Το πρόγραμμα περιήγησής σας είναι κάπως παλιό!

Κάντε αναβάθμιση σε οποιαδήποτε από αυτές τις νέες εκδόσεις.

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Ευχαριστούμε για την ερώτησή σας!

Λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις προς τον ειδικό μας. Ο ειδικός μας θα απαντήσει μόνο σε ερωτήσεις που δεν έχουν απαντηθεί ξανά.

 
 
 
 
 
 

Διαγραφή λογαριασμού

Ο λογαριασμός σας Libresse έχει διαγραφεί