4 γυναίκες

Υποστηρίζοντας την ευημερία των γυναικών και του πλανήτη με το PROJECT V.

Ως κορίτσια μαθαίνουμε ότι η περίοδος δεν είναι κάτι καθαρό. Εάν δεν έχουμε περίοδο, μας λένε ότι δεν είμαστε γυναίκες. Η γυναικεία μας φύση μπορεί να είναι βαρύ φορτίο, και για αυτό χρειαζόμαστε περισσότερη έρευνα, περισσότερη συζήτηση και περισσότερη υποστήριξη. Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στον πόνο και στην απόλαυση, στα άσχημα και στα καλά.

Οι λέξεις έχουν μεγάλη δύναμη, αλλά η πραγματική αλλαγή έρχεται μόνο με πράξεις.

Το PROJECT V είναι μια καινοτόμα πρωτοβουλία για τη βελτίωση της ευημερίας των γυναικών και του κόσμου γενικότερα.

 

Δεν μπορεί να υπάρξει υγεία για τις γυναίκες χωρίς να υπάρχει ένας υγιής πλανήτης. Έτσι, εργαζόμαστε σκληρά ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο των προϊόντων μας στον κόσμο γύρω μας.

Project V logo

Τι κάνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο

Nosotras education
Κολομβία

Το project "Bullying for Loving" έχει στόχο να ενδυναμώσει τα παιδιά στα σχολεία, τα οποία αντιμετωπίζουν εκφοβισμό και εξευτελισμό.

Saba education
Μεξικό

Από το 2016, η Saba και η UNICEF έχουν συνεργαστεί μαζί για να εκπαιδεύσουν τα νέα κορίτσια πάνω στην υγιεινή της εμμηνόρροιας, κάτι το οποίο έφτασε σε 7.5 εκατ. ανθρώπους.

V cup
Σκανδιναβικές χώρες

Είμαστε περήφανοι που λανσάραμε στην αγορά το κύπελλο περιόδου V-Cup, που παρέχει 12ωρη προστασία. Είναι ιδανικό για την περίοδο και για τον πλανήτη. Όλοι βγαίνουμε κερδισμένοι.

Bodyform bloodnormal
ΗΒ

Πραγματοποιήσαμε μία επιτυχημένη εκστρατεία προκειμένου οι ραδιοτηλεοπτικές αρχές να αποσύρουν την απαγόρευση προβολής του αίματος περιόδου με κόκκινο χρώμα στην τηλεόραση.

Je soutiens Nana
Γαλλία

Η Γαλλία έχει μια ετήσια συνεργασία με έναν οργανισμό, βοηθώντας τις γυναίκες σε δύσκολες καταστάσεις σχετικά με τις ανάγκες για την υγεία τους. Από το 2019, η Nana τις έχει υποστηρίξει με οικονομική ενίσχυση και δωρεές. 

Nuvenia Round Table
Ιταλία

Το project “Cose in Comune” εστιάζει στο να σπάει τα taboo γύρω από την εμμηνόρροια, μέσω της γνώσης, του ανοιχτού διαλόγου, της εκπαίδευσης και στοχεύει στο να πολεμήσει την ντροπή λόγω της περιόδου στα ιταλικά σχολεία.

Πώς μπορώ να συμμετέχω στο Project V

Ακούμε

Πιστεύουμε ότι τα σώματα και οι εμπειρίες μας πρέπει να ακούγονται και ότι όσα μαθαίνουμε η μία από την άλλη μπορούν να μας βοηθήσουν όλες. Για αυτό τον λόγο ζητήσαμε από γυναίκες+ σε όλο τον κόσμο να μοιραστούν μαζί μας τις προσωπικές τους #IstoriesMesaMas και να τις φέρουν στο φως.

Έλα και εσύ στη συζήτηση

Διάβασε άλλες ιστορίες και βοήθησέ μας να σπάσουμε τη σιωπή κοινοποιώντας τη δική σου ιστορία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή σου.

Σε τι πιστεύουμε

Η Αποστολή μας

Να πολεμήσουμε τα taboo και το στίγμα που περιτριγυρίζουν τις γυναίκες και την ευαίσθητη περιοχή τους.

Η οικολογική μας δέσμευση

Στόχος μας είναι να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα των δραστηριοτήτων μας κατά 30% έως το 2030.