Η πρώτη σου περίοδος

Πρώτη περίοδος

Από τις κοιλιακές κράμπες και τις αλλαγές στη διάθεση ως τα διαφορετικά προϊόντα υγιεινής, μάθε όλα όσα θέλεις να ξέρεις για να προετοιμαστείς για την πρώτη σου περίοδο. Επίσης, θα βρεις ειδικές συμβουλές για να διαχειρίζεσαι καλύτερα την περίοδό σου.
Εφηβεία

Εφηβεία

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις σχετικά με τα σημάδια και τα στάδια εφηβείας στις γυναίκες. Επίσης, συμβουλές για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες, χωρίς να επηρεαστεί η υγεία και η ευτυχία σου.
Γυναίκα που κάθεται σε άσπρο ποδήλατο ενώ δύει ο ήλιος - Libresse

Ζώντας με την περίοδο

Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για κάθε πτυχή του κύκλου σου. Η περίοδος και η καθημερινή ζωή μπορούν να συνυπάρξουν, σε οποιοδήποτε στάδιο του κύκλου σου.
Φωτογραφία από γυναίκα που ξαπλώνει στον καναπέ με κοιλιακές κράμπες - Libresse

Προβλήματα περιόδου

Αν ενημερωθείς για τις αιτίες των προβλημάτων κατά τη διάρκεια της περιόδου , τότε θα είσαι προετοιμασμένη να τις αντιμετωπίσεις. Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες, είτε πρόκειται για κοιλιακές κράμπες ή διαρροές, ή για πιο σοβαρά θέματα που χρήζουν ιατρικής βοήθειας.
Σεξουαλικότητα και εγκυμοσύνη

Σέξ & Σχέσεις

Ανησυχείς σχετικά με την περίοδο ή έχεις ερώτηση για το σεξ; Εδώ θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τη σεξουαλικότητα, το ασφαλές σεξ και την εγκυμοσύνη, ξεχωρίζοντας τους μύθους από την πραγματικότητα
Προεμμηνόπαυση

Εμμηνόπαυση

Αν μπορείς να εντοπίσεις τα συμπτώματα προεμμηνόπαυσης τότε μπορείς να προετοιμαστείς καλύτερα για τις αλλαγές στο σώμα σου. Από την αιμορραγία στην προεμμηνόπαυση και τις εξάψεις, έως την ευαισθησία μαστού, εδώ θα μάθεις πώς να τα αντιμετωπίζεις.
Φωτογραφία με μία γυναίκα με πετσέτα στο μπάνιο - Libresse

Καθημερινή Φροντίδα

Χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής και την καθαριότητα. Βεβαιώσου ότι είσαι καθαρή, άνετη και σίγουρη κάθε μέρα.

Μπορεί το άγχος να καθυστερήσει την περίοδό σου;

Έχεις ερώτηση για την πρώτη σου περίοδο;