Κάλυψε οποιαδήποτε απόσταση νοιώθοντας φρεσκάδα και προστασία

Είτε καλύπτει αποστάσεις στην έρημο είτε ιδρώνει στους δρόμους της πόλης, η υπερμαραθωνοδρόμος Rebecca Watson δεν σταματά όταν ξεκινά η περίοδός της. Οι σερβιέτες Libresse FreshProtect διαθέτουν ένα στρώμα στο επάνω μέρος του που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και τη SecureFit™ που προσαρμόζεται στο σώμα της, για πλήρη προστασία από διαρροές. Έτσι νιώθει σιγουριά, φρεσκάδα και προστασία μέχρι το τελευταίο μέτρο.

1 Πλήρης άνεση και προστασία

Οι σερβιέτες SecureFit™ έχουν σχεδιαστεί για να παίρνουν το σχήμα του σώματός σου, ώστε να σε προστατεύουν από διαρροές. Νιώσε αυτοπεποίθηση, ό,τι κι αν κάνεις.

2 Για να νιώθεις φρεσκάδα όλη την ημέρα

Ένα απαλό στρώμα στο επάνω μέρος της σερβιέτας που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και ένας υπεραπορροφητικός πυρήνας σε κρατάνε δροσερή, καθαρή και στεγνή από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Όταν η ζωή έχει γρήγορους ρυθμούς, θέλεις μια σερβιέτα που να μπορεί να ανταπεξέλθει. Οι σερβιέτες Libresse FreshProtect έχουν ένα στρώμα στο επάνω μέρος τους που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και είναι εξαιρετικά απαλό για το δέρμα σου. Η SecureFit™ τεχνολογία που διαθέτει, προσαρμόζεται στο σώμα σου, προσφέροντάς σου άνεση και πλήρη προστασία από διαρροές. Έτσι, ό,τι κι αν κάνεις, μπορείς να νιώθεις σιγουριά, φρεσκάδα και ότι έχεις τον έλεγχο. 

Τρία προϊόντα για την περίοδο σε ένα τιρκουάζ φόντο - Libresse

Ανακάλυψε περισσότερα προϊόντα για την περίοδο

Learn more about our new innovations