4 γυναίκες

Υποστηρίζοντας την ευημερία των γυναικών και του πλανήτη με το PROJECT V.

Ως κορίτσια μαθαίνουμε ότι η περίοδος δεν είναι κάτι καθαρό. Εάν δεν έχουμε περίοδο, μας λένε ότι δεν είμαστε γυναίκες. Η γυναικεία μας φύση μπορεί να είναι βαρύ φορτίο, και για αυτό χρειαζόμαστε περισσότερη έρευνα, περισσότερη συζήτηση και περισσότερη υποστήριξη. Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στον πόνο και στην απόλαυση, στα άσχημα και στα καλά.

Οι λέξεις έχουν μεγάλη δύναμη, αλλά η πραγματική αλλαγή έρχεται μόνο με πράξεις.

Το PROJECT V είναι μια καινοτόμα πρωτοβουλία για τη βελτίωση της ευημερίας των γυναικών και του κόσμου γενικότερα.

 

Δεν μπορεί να υπάρξει υγεία για τις γυναίκες χωρίς να υπάρχει ένας υγιής πλανήτης. Έτσι, εργαζόμαστε σκληρά ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο των προϊόντων μας στον κόσμο γύρω μας.

Project V logo

Τι κάνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο

Nosotras education
Κολομβία

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα βοηθά τα νεαρά κορίτσια να καταλάβουν πώς το σώμα (και το μυαλό) τους αλλάζει καθώς μεγαλώνουν. Η εκστρατεία είναι ενεργή εδώ και 35 χρόνια και ερχόμαστε σε επαφή με 1.500.000 κορίτσια ετησίως!

Saba education
Μεξικό

Συνεργαζόμαστε με σχολεία ώστε να βοηθήσουμε τα νεαρά κορίτσια να μιλάνε ελεύθερα για θέματα ταμπού όπως η έμμηνος ρύση και η εγκυμοσύνη στην εφηβεία.

V cup
Σκανδιναβικές χώρες

Είμαστε περήφανοι που λανσάραμε στην αγορά το κύπελλο περιόδου V-Cup, που παρέχει 12ωρη προστασία. Είναι ιδανικό για την περίοδο και για τον πλανήτη. Όλοι βγαίνουμε κερδισμένοι.

Bodyform bloodnormal
ΗΒ

Πραγματοποιήσαμε μία επιτυχημένη εκστρατεία προκειμένου οι ραδιοτηλεοπτικές αρχές να αποσύρουν την απαγόρευση προβολής του αίματος περιόδου με κόκκινο χρώμα στην τηλεόραση.

Je soutiens Nana
Γαλλία

Η κυκλοφορία του διαφημιστικού σποτ «Viva La Vulva» στη Γαλλία ήρθε αντιμέτωπη με την αντίδραση πάνω από 10.000 ανθρώπων που ζήτησαν την απαγόρευσή της, πυροδοτώντας έτσι το ακόμη μεγαλύτερο κίνημα #JesoutiensNana που υπερασπιζόταν την εκστρατεία μας.

Nuvenia Round Table
Ιταλία

Η ομάδα της Essity συμμετείχε σε Στρογγυλή Τράπεζα με τον Υπουργό Ισότητας των Φύλων με σκοπό να καταρρίψει τους φραγμούς στο ζήτημα της Υγιεινής κατά την έμμηνο ρύση.

Πώς μπορώ να συμμετέχω στο Project V

Woman holding a new born baby

Ακούμε

Πιστεύουμε ότι τα σώματα και οι εμπειρίες μας πρέπει να ακούγονται και ότι όσα μαθαίνουμε η μία από την άλλη μπορούν να μας βοηθήσουν όλες. Για αυτό τον λόγο ζητήσαμε από γυναίκες σε όλο τον κόσμο να μοιραστούν μαζί μας τις προσωπικές τους #IstoriesMesaMas και να τις φέρουν στο φως.
Three generations of women sat on a couch

Έλα και εσύ στη συζήτηση

Διάβασε άλλες ιστορίες και βοήθησέ μας να σπάσουμε τη σιωπή κοινοποιώντας τη δική σου ιστορία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή σου.

Σε τι πιστεύουμε

Pink origami vulva

Στόχος μας

Να καταρρίψουμε τα ταμπού και το στίγμα που περιβάλλει τις γυναίκες και την ευαίσθητη περιοχή.
Galaxy and globe

Η οικολογική μας δέσμευση

Στόχος μας είναι να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα των δραστηριοτήτων μας κατά 30% έως το 2030.