Εικόνα ενός προϊόντος σε ράφι μπάνιου - Libresse

Όταν αντιληφθείς την ανάγκη για φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής σου ως μέρος της καθημερινής γυναικείας υγιεινής περιποίησής σου, η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος μπορεί να σε αγχώσει.

Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το ποια προϊόντα γυναικείας υγιεινής είναι κατάλληλα για σένα.

Μπορείς να απλοποιήσεις τη διαδικασία αν σκεφτείς τον τρόπο ζωής σου και πώς επηρεάζει τις συγκεκριμένες ανάγκες σου για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. Επειδή ο τρόπος που ζεις κάθε μέρα, η αποτρίχωση που επιλέγεις και τα στάδια της ζωής σου, όλα επηρεάζουν την καθημερινή γυναικεία υγιεινή.

Αν είσαι έφηβη

Είτε έχει ξεκινήσει η περίοδος ή όχι, πρέπει να διατηρείς καθαρή την ευαίσθητη περιοχή σου. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν για την ευαίσθητη περιοχή καθημερινά, όπως το Libresse Intimate Wash με εκχύλισμα δυόσμου. Και, εφόσον η ακανόνιστη περίοδος, οι σταγόνες αίματος και οι κολπικές εκκρίσεις είναι συχνό φαινόμενο στις έφηβες, να φοράς ένα σερβιετάκι Libresse για να διατηρείς καθαρή και άνετη την ευαίσθητη περιοχή σου.

Αν είσαι αθλητικός τύπος

Ο καθαρισμός μετά την άθληση είναι πολύ σημαντικός. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν Libresse για την ευαίσθητη περιοχή όταν κάνεις ντους μετά την άθληση. Αν βιάζεσαι, χρησιμοποίησε τα μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή, που θα την καθαρίσουν και θα την αναζωογονήσουν. Ένα σερβιετάκι που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, όπως το Libresse DailyFresh με ProSkin Formula, θα σας κρατήσει καθαρή και φρέσκια όλη τη μέρα.

Αν ταξιδεύεις συχνά

Όταν περνάς πολύ χρόνο στο δρόμο και δεν μπορείς να κάνεις ντους όσο συχνά θα ήθελες, μπορείς να παραμείνεις καθαρή χρησιμοποιώντας τα σερβιετάκια Libresse DailyFresh. Όπως και τα βαμβακερά εσώρουχα, αυτά τα σερβιετάκια επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, και έτσι η ευαίσθητη περιοχή είναι καθαρή και άνετη. Και να χρησιμοποιείς μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή μετά τη χρήση της τουαλέτας. Θα σε φρεσκάρουν, θα αφαιρέσουν τις δυσάρεστες οσμές και θα διατηρήσουν την ευαίσθητη ισορροπία του pH της περιοχής.

Αν κάνεις αποτρίχωση ή ξυρίζεις την ευαίσθητη περιοχή σου

Η αφαίρεση του ηβικού τριχώματος συχνά, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς ή ξηρότητα στην επιδερμίδα. Ο Αφρός για Αποτριχωμένη επιδερμίδα της Libresse περίεχει καλέντουλα, που ανακουφίζει και ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής όταν ξυρίζεσαι στο ντους. Μη ξεχνάς να χρησιμοποιείς ένα προϊόν απολέπισης μετά την αποτρίχωση και ένα τζελ με αλόε βέρα για ενυδάτωση. Μετά από μερικές μέρες μπορείς να πλένεσαι με Libresse. Και μπορείς να χρησιμοποιείς το σερβιετάκι Libresse DailyFresh για την καθημερινή σου φρεσκάδα.

Αν είσαι νέα μητέρα

Μετά τον τοκετό ίσως να έχεις πόνους ή ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή σου. Ένας αφρός, όπως το Libresse Soothing Wash Mousse με βιταμίνη Ε και καλέντουλα, είναι ιδανικός για την ανακούφιση της επιδερμίδας. Τα σερβιετάκια Libresse, ωστόσο, θα προστατεύσουν το εσώρουχό σου από τις κολπικές εκκρίσεις μετά τον τοκετό και θα διατηρήσουν την περιοχή καθαρή και χωρίς οσμές. Τα μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή θα τη διατηρήσουν καθαρή μετά τη χρήση της τουαλέτας, με τις καταπραϋντικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε.

Συνέχισε να μαθαίνεις

Ανακάλυψε περισσότερα